Selecteer een pagina

Stucadoor Gemert kiest vakmanschap

Stucadoor Gemert zorgt ervoor dat uw muren beschermd worden of er juist weer op zij best uitzien. Hoe wij dit doen en wat u hiervan verwachten lichten wij hierbij graag toe.

Wat kan stucadoor Gemert voor u betekenen?

Stukwerk wordt steeds vaker uitgevoerd. Toch is het belangrijk om altijd een vakman te zoeken voor het aanbrengen van stucwerk aan uw muren of plafonds. Het wordt daarom ook wel stuc, stucco of zelfs sierpleister genoemd. Met behulp van dit stucwerk krijgen dus ook uw muren een egaal of juist aantrekkelijk uiterlijk. Heeft u dus een muur vol gaten of is deze echt aan een goede beurt toe? Bijvoorbeeld omdat het elementen van beton bevat of lelijke stenen herbergt. Dan is het stucen van deze muur een mogelijkheid om hier vanaf te komen. Het stucen van een muur kan daarom worden uitgevoerd om de muur mooier te maken waardoor het interieur beter tot zijn recht komt. Of het wordt gebruikt als bescherming van de materialen die zich vanaf heden onder het stucwerk zullen bevinden.

Wat doet de stucadoor precies?

Tijdens het werk dat stucadoor Gemert uitvoert, maakt hij gebruik van verschillende soorten gereedschappen die op een zogenoemd raapbord worden gelegd. Wanneer het pleistergips of de gipsspecie klaar is om te gebruiken, kan het met een houten spaan op de muren worden aangebracht. Hierna maken ze gebruik van een rubberen schuurbord of juist een glad houten bord om de muur geheel glad te strijken. Maakt men dus gebruik van een rubberen schuurbord, dan is het zelfs mogelijk om een speciaal effect aan het stucwerk toe te voegen. Dit geeft immers een speciaal effect aan uw woning. Toch moeten we duidelijk aangeven dat het stucwerk niet zomaar een taak is om uit te voeren. Er komt veel precisie en vakkennis bij kijken om dit succesvol uit te voeren. Kies daarom altijd voor een ervaren stukadoor zoals in Gemert.

Waarom zou u moeten kiezen voor stucadoor Gemert?

Er zijn verschillende redenen te noemen waardoor deze stucadoor de voorkeur verdient. We zullen ze daarom hierbij punt voor punt benoemen.

Kies een vakman

Waarom kiest u voor een vakman? Heel eenvoudig, want het resultaat moet er ten alle tijden goed uit zien. Wilt u bijvoorbeeld een egaal gestuukte muur muur hebben, dan mogen daar geenszins oneffenheden in te zien zijn. Daarnaast mag het stucwerk niet los laten na verloop van tijd. Ook dit is iets wat een vakman kan voorkomen. Een stukadoor dient immers inzicht te hebben in de kwaliteit van ieder plafond en muur om hiermee het beste resultaat te verwezenlijken. Een waarvan u nog vele jaren plezier zult ervaren.

Hoge kwaliteit

Een standaard hoge kwaliteit is van groot belang. Het gaat immers wel om het uiterlijk van uw woning waarmee u iedere dag in aanraking zult zijn. Zowel het materiaal als de werkzaamheden op zichzelf dienen daarom altijd aan onze hoge kwaliteitsstandaard te voldoen.

Aangenaam geprijsd

Door goed op de onze kosten te letten bent u ook voordeliger uit. Wij zorgen daarmee altijd voor een scherpe prijs.

Wij denken graag met u mee

Bent u nog niet zeker over de keuzes die u hierbij moet maken? Geen probleem. Want met onze ruime ervaring en specialisme kunnen we u hier ook bij helpen.

Wilt u meer weten of direct een afspraak maken? Bel of mail dan snel naar stucadoor Gemert.

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Pin It on Pinterest

Share This