Selecteer een pagina

Stucadoor Erp

Heeft u net een nieuwe woning gekocht? Of bent u bezig met het renoveren van uw huidige woning of bedrijfspand in Erp? Dan is het in veel gevallen nodig om de muren af te werken. Dit kan doormiddel van veel verschillende behandelingen, denk aan schilderen, behangen of stuken. De stucadoor Erp kan deze behandelingen op een professionele manier voor u uitvoeren.

Gebruik maken van stucadoor Erp

Sommige klussen kunt u misschien zelf wel uitvoeren, het scheelt echter veel tijd om het uit te laten voeren door een professionele stucadoor. Zo weet u ook zeker dat het opknappen en afwerken goed gebeurt en dat u er jaren plezier van zult beleven. Een goed afgewerkte en gestuucte muur is tenslotte de basis van het interieur in uw woning of bedrijfspand. Daarnaast is de stucadoor in Erp gespecialiseerd waardoor we ook op de hoogte zijn van alle nieuwe technieken en trends. We maken gebruik van de beste materialen en dat allemaal tegen een goede prijs.

Wij voeren verschillende stucactiviteiten uit. Zo brengen we pleisterwerk aan, hebben we een veel variatie in sierpleisters, kunnen we speciale afwerkingen aanbrengen en stucen we ook plafonds. Het bepleisteren van muren kan alleen wanneer een muur op de juiste manier voorbereid is, een muur moet egaal zijn en bewerkt zijn met een egale laag. Door dit op de juiste manier en met de juiste materialen te doen wordt er gezorgd voor een perfect eindresultaat. Veel klanten kiezen voor hun woonkamer voor sierpleisters. Het aan brengen hiervan is vergelijkbaar met het aanbrengen van normaal pleisterwerk. De sierpleister heeft vaak een korrel, dat zorgt voor een bepaalde structuur. Muren en plafonds kunnen ook worden afgewerkt met gipsplaten, deze platen zijn kaal en hebben geen uitstraling. Deze platen kunnen we bewerken met voorstrijkmiddel, vervolgens worden ze afgewerkt waardoor uw wanden en plafonds er mooi uit komen te zien. Wij bewerken alle verschillende ruimtes in huis, denk aan woonkamers, badkamers etc.

Meer informatie?

Voor alle bovengenoemde werkzaamheden die worden uitgevoerd maken we met u duidelijke afspraken, deze afspraken komen wij uiteraard na. We leveren de hoogste kwaliteit in materialen en ook in de werkzaamheden. Al het vakwerk gebeurt tegen een van te voren afgesproken redelijke prijs. Wij zullen u uiteraard ook bij elke stap in dit gehele proces betrekken. Wilt u meer weten over stucadoor Erp? Dan kunt u altijd vrijblijvend informatie of een offerte aanvragen voor stucwerk. Wij zullen u dan snel een antwoord geven op uw vraag.

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Pin It on Pinterest

Share This