Selecteer een pagina

Stucadoor Boekel

Een stukadoor is een vakman die een afwerklaag van stucwerk aanbrengt. Dit aanbrengen van de stuclaag wordt gedaan op muren en plafonds. Het kan voorkomen dat stucwerk gerenoveerd zal moeten worden. Het renoveren doet men pas als het niet op een andere manier kan worden opgelost. Daarvoor kunt u contact opnemen met een stukadoor. U kunt als u in Boekel of de omgeving ervan woont een stucadoor Boekel benaderen. Een stucadoor in Boekel zal dan ter plaatse komen kijken als u met hem contact opneemt. Hij zal aan kunnen geven wat er gedaan moet worden om het weer netjes te maken. Het kan voorkomen dat het met een kleine reparatie opgelost kan worden maar, het zal ook voorkomen dat er echte een nieuwe muur of plafond helemaal gestukt moet worden. Voor dergelijke werkzaamheden heeft u een echte goede stukadoor nodig. De stucadoor Boekel zal ook bekijken of de scheuren in het stucwerk verholpen kunnen worden. Hij zal daarvoor dan een offerte opmaken voor de werkzaamheden die gedaan zouden moeten worden.

Na een langere periode

Wanneer u al langer in je huis woont kan het voorkomen dat de muren vuil worden door het roken in huis of koken. Door de condens kan er schimmel ontstaan. De goede vakman weet hier wel raad mee.

De reparatie

Wanneer er scheuren in het stucwerk zitten dan zal de stukadoor eerst bekijken of de scheuren ontstaan door het werken van de muren. Wanneer de scheuren ontstaan doordat de muren nog werken dan zal men eerst deze zorgvuldig aan moeten pakken. U kunt zoiets echt niet zelf. Daarvoor heeft u een echte vakman nodig. Men zal de scheuren eerst grondig aanpakken. Doet men dat niet dan zullen er na een periode weer scheuren ontstaan. Dat komt vooral vaak voor bij nieuwe woningen. De oorzaak ligt in het feit dat het stucwerk zacht is en dat kan op een andere ondergrond gaan werken. In veel gevallen kan men daar vooraf rekening mee houden.

Renoveren

Indien er niet gerepareerd kan worden zal een renovatie noodzakelijk zijn. U moet bij zoiets denken aan het totaal opknappen van de wanden, decoraties of eventuele plafonds. In een dergelijk geval zal men het niet gaan herstellen zoals het geweest is maar er dan een geheel nieuwe stuclaag op aanbrengen. In veel gevallen is het dan verstandiger om eerst de oude stuclaag te verwijderen en er daarna pas een nieuwe op aan te brengen. Wanneer u het door een officiële stukadoor laat doen dan krijgt u een garantie dat het goed moet blijven. Zo niet dan komen ze het gratis in orde maken.

Stukadoor Boekel offerte aanvragen

Voordat u een stukadoor aan het werk zet is het verstandig verschillende offertes te laten maken. Een stukadoor Boekel kan voor u een offerte uitbrengen. U kan deze bij meerdere uit de omgeving en plaats aanvragen. Lees wanneer u deze binnen heeft goed door en neem dan die stukadoor waarbij u een goed gevoel heeft. Neem niet op de eerste plaats altijd de goedkoopste. Ook de duurste hoeft niet bij voorbaat de beste te zijn. Het belangrijkste is dat het voor u een vertrouwde stukadoor is die zijn werk goed doet.

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Pin It on Pinterest

Share This