Selecteer een pagina

Onze diensten

Bij de aanschaf van een nieuwe woning of bij de verbouwing van uw huidige woning moeten vaak veel werkzaamheden worden verricht. Een stucadoor is vaak nodig, een stucadoor kan namelijk verschillende activiteiten voor u uitvoeren. Zo kunnen er verschillende materialen worden aangebracht tijdens het stucen, kunnen er schuurwerkzaamheden worden uitgevoerd en stucornamenten kunnen worden geplaatst. Voor u weet welke dienst u nu of in de toekomst nodig heeft kunt u hieronder de beschrijving vinden van de verschillende activiteiten die wij uitvoeren. Met veel plezier voeren wij deze diensten voor u uit, waar en wanneer u wilt. Wij garanderen u een uitstekende kwaliteit van zowel de materialen als van het werk. Zo wordt uw huis helemaal uw droomhuis, precies zoals u het wilt. Wij zijn van alle markten thuis! Mocht u nog vragen hebben of meer informatie willen, neem dan gerust contact met ons op.

onze diensten
Glad pleisterwerk

Glad pleisterwerk

Bij het stucen kunnen er verschillende soorten pleisterwerk worden aangebracht. Eén daarvan is glad pleisterwerk. De naam zegt het al een gladde afwerking, bijvoorbeeld geschikt voor het aanbrengen op wanden en plafonds. Hier wordt vaak gips voor gebruikt, hoe dik de laag wordt aangebracht is afhankelijk van de effenheid van de ondergrond.

schuurwerk

Schuurwerk

Schuurwerk kan nodig zijn bij en/of voor het stucen om het eindresultaat zo mooi mogelijk te maken. Fijn schuurwerk kan de ruimte binnen uw woning of pand zo goed mogelijk afwerken. Zo geeft het een fijne sfeer en er ontstaat een patroon wat zorgt voor een chique uitstraling.

Sierpleisterwerk

Sierpleisterwerk

Sierpleisterwerk wordt heel vaak gebruikt bij het stucen. Samen met spack is dit één van de bekendste vormen. Sierpleisterwerk is vaak een pleister waarin (graniet)korrels zijn verwerkt. Hierdoor ontstaat er als het ware een patroon op de muur of op het plafond. Met de hand wordt het sierpleister vaak egaal op de muur aangebracht. Met sierpleisterwerk maak je elke ruimte in huis mooier!

Spachtelputz

Spachtelputz

Spachtelputz is een hele bekende sierpleister. De korrelstructuur die ontstaat door Spachtelputz zorgt voor een ijzersterke en vooral ook tijdloze afwerking voor zowel muren als plafonds. De grootte van de korrel die in spachtelputz verwerkt is kan naar eigen inzicht worden gekozen, zo kan dit variëren tussen 0,5 en 4 millimeter. Spachtelputz is kleurvast, kan aangebracht worden in verschillende kleuren en is stoot- en boenvast.

Spackspuitwerk

Spackspuitwerk

Muren en plafonds kunnen soms wel eens een opknapbeurt gebruiken. Dat kan bijvoorbeeld doormiddel van spackspuitwerk. Een kenmerk hiervan is het aanbrengen doormiddel van een spuitmachine. Het bestaat uit twee lagen; de meslaag en de afkorrellaag. Samen zorgen deze lagen voor een afgewerkt effect.

Stucornamenten

Stucornamenten

Kent u het? Mooie lijsten en ornamenten, vaak te zien in historische en nette panden. Deze afwerking is niet alleen in en bij deze panden te vinden, maar kan ook bij uw huis of (kantoor)pand worden aangebracht door een ervaren stucadoor. Heeft een een oude en bestaande lijst of ornament in huis? Dan kunt u er ook voor kiezen om het op te laten knappen.

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Pin It on Pinterest

Share This